Lyckoviken

Sara Behr / - / / 0 Comments

Det Àr sedan gammalt kÀnt att Camilla LÀckberg Àlskar en lÄngkörare, det vet vi med hennes böcker om FjÀllbackamorden och Super-Charlie. LikasÄ Àlskar vÀl en streamingtjÀnst tittarsuccéer? Den första sÀsongen av Lyckoviken Àr det mest sedda Viaplay-originalet under ett premiÀrdygn nÄgonsin med det sammanlagda antalet tittare pÄ Viaplay och TV3. Att man bara nÄgra mÄnader efter den första sÀsongen slÀppte uppföljaren hÄller man jÀrnet varmt. 

Lyckoviken SĂ€song 3 och 4

Agerande roll – advokat i sĂ€song 3.

UPPDATERAT 2021-06-08: I dag möttes vi av nyheten om att Viaplays originalserie Lyckoviken blir förlĂ€ngd med tvĂ„ ytterligare sĂ€songer, vilket innebĂ€r att Lyckoviken sĂ€song 3 blir verklighet, men Ă€ven en fjĂ€rde sĂ€song. Vilket ligger i linje med ett liknande inspelningsschema som anvĂ€ndes i de inledande sĂ€songerna.

I nyheten framkommer det att Martin Stenmarck och Linda Santiago Ă„tervĂ€nder i nya avsnitt dĂ€r hemligheterna och begĂ€ren hos invĂ„narna i den lilla svenska staden Hammarvik kommer att vara mer explosiva Ă€n nĂ„gonsin.

NĂ€r Lyckoviken sĂ€song 3 förvĂ€ntas att fĂ„ premiĂ€r Ă€r i dagslĂ€get inte kĂ€nt, men om NENT Group vĂ€ljer att följa föregĂ„ende premiĂ€rschema blir det i hösten 2021 med den fjĂ€rde sĂ€songen i januari 2022.